Hesjes bedrukken

Er zijn genoeg redenen om uw hesjes te bedrukken. Wilt u bijvoorbeeld meer herkenbaarheid of een uniformere en professionelere uitstraling? Daar kunt u voor zorgen door uw medewerkers hesjes te geven met bijvoorbeeld een logo of een bedrijfsnaam erop. Veiligheidshesjes.net maakt het voor u makkelijk en snel om tekst te laten bedrukken op uw hesjes. Ook hebben wij logo's voor security en beveiliging klaarliggen die snel bedrukt kunnen worden voor uw hesjes.

Hoe bedrukking bestellen?

Het bestellen van bedrukking voor uw kleding gaat als volgt:

Alleen tekst in zwart of wit

Gekleurde tekst of een afbeelding (logo)

Wilt u gekleurde tekst, afbeelding of bedrijfslogo laten drukken, neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct:

Wij maken gebruik van plotbedrukkingtransferbedrukking en zeefdruk. Elke drukvorm heeft haar eigen voordelen en eigenschappen. Lees hier meer informatie over de tarieven en eigenschappen van de verschillende drukvormen.

4 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay

Tekst op uw hesje?

€ 7,00 excl. BTW
€ 8,47 incl. BTW
Overlay
 

BHV-Bedrukking voor Hesjes

€ 5,40 excl. BTW
€ 6,53 incl. BTW
Overlay
 

Reflecterend Ruglogo Security..

€ 5,95 excl. BTW
€ 7,20 incl. BTW
Overlay
 

V-logo voor beveiligers

€ 2,50 excl. BTW
€ 3,03 incl. BTW

1. Meer herkenbaarheid

Wanneer al uw medewerkers iets anders dragen tijdens het werken, zorgt dit voor verwarring bij de klant. De klant weet op die manier niet wie wel/niet bij de organisatie hoort. Om dit te voorkomen kunt u het best veiligheidshesjes bedrukken om meer herkenbaarheid te genereren. Zo raken (potentiële) klanten niet meer snel verward, maar wordt uw bedrijf direct herkend.

2. Professionelere uitstraling

Medewerkers die dezelfde veiligheidsvestjes dragen, oogt toch ietwat professioneler. Het ziet er nog professioneler uit als er een bedrijfslogo op gedrukt staat. Op deze manier wordt de huisstijl via de medewerkers gecommuniceerd. Deze medewerkers zijn hét perfecte visitekaartje van een bedrijf. Een beter communicatiemiddel is bijna niet mogelijk!

3. Uniforme uitstraling

Naast meer herkenbaarheid en een professionelere uitstraling, zorgt werkkleding met logo ook voor een uniforme uitstraling. Vooral op een opvallend gekleurd veiligheidshesje komt een groot logo op de rugzijde extra goed uit. Een logo met felle kleuren staat met name goed op de fluorescerende kleur van de hesjes. Veiligheidsvest 4850 RWS is hiervoor een zeer voor de hand liggende keuze. Het is een prijsgunstig item en voldoet aan verschillende basisnormen. Zo voldoet dit veiligheidsvest aan de EN 471 norm. Dit houdt in dat het volstaat voor een hoge zichtbaarheid. Het vest bevat meer dan de minimum oppervlakte aan fluorescerende stof (vaak geel of oranje) en reflecterend materiaal.

Bent u op zoek naar bepaalde veiligheidskleding of bijvoorbeeld verkeersregelaarshesjes? Bekijk dan ons online assortiment om inspiratie op te doen. Heeft u daarna nog vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het maken van een juiste keuze!

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

408 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden