Geschiedenis

Unishore Bedrijfskleding BV is een afsplitsing van Unishore BV, een technische handelsonderneming opgericht in 1977 door Jaap Posthumus. In de beginjaren van de onderneming was Unishore alleen gericht op techniek en vooral gespecialiseerd in alles wat met hydrauliek te maken had onder andere  voor visserij en offshore gerelateerde bedrijven. Door de proactieve, klantgerichte no-nonsense aanpak werd het klantenbestand steeds groter. Vanuit dit klantenbestand kwam ook de vraag of er bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen geleverd kon worden.

In 1985 begon Unishore ook actief met de verkoop van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Unishore Bedrijfskleding was geboren. Na 22 jaar succesvol op de markt van bedrijfskleding geopereerd te hebben besloot Jaap Posthumus in 2006 en op 65 jarige leeftijd om zich alleen nog te richten op zijn passie techniek en hydrauliek.

In 2007 diende Gerhard Koorn zich aan als opvolger om het succesvolle Unishore Bedrijfskleding concept voor te zetten. Vanaf mei 2007 was dit een feit en werd er ook meteen verhuisd naar de Handelsweg 6 waar we de ruimte hebben om onze ambitieuze toekomstplannen te realiseren. We zitten op deze locatie in het hart van Den Helder en het centrum van alle offshore activiteiten.

Onze vroegere winkelOnze vroegere werkplaats
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.