Winkelwagen
Offerte(s)

Ruilen & retourneren


U kunt artikelen van uw bestelling binnen een termijn van 14 kalenderdagen na ontvangst retourneren of een melding maken dat u de producten wilt retourneren (Wet Koop op Afstand). De producten dienen vrij van gebruikssporen te zijn (passen mag natuurlijk wel) en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking te zitten. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg zijn van gebruik van de artikelen, die niet nodig zijn om de aard, kenmerken en werking van de artikelen vast te stellen. Het door ons te betalen bedrag kan binnen 5 werkdagen op uw bankrekening worden overgemaakt of kan in mindering gebracht worden op een eventuele nieuwe bestelling.

Gepersonaliseerde producten zoals kleding met een geborduurde of bedrukt naam of logo kunnen niet geretourneerd worden.

Wanneer u de aangekochte producten wilt retourneren u uw retour online aanmelden met de gegevens uit de orderbevestiging of factuur:


Retour aanmelden zonder account

Voor het aanmelden van uw retourartikelen zonder account worden om een aantal gegevens gevraagd:

  1. Vul de 'Bestelling ID' in. Deze vindt u in de orderbevestiging die u per mail heeft ontvangen (het nummer staat achter het # in de orderbevestiging)
  2. Vul de achternaam in die u tijdens het bestelproces hebt opgegeven
  3. Vul het e-mailadres in waarop u de orderbevestiging hebt ontvangen
retour aanmelden zonder account

Retour aanmelden met een account

Heeft u een account aangemaakt tijdens het bestellen? Dan kunt u inloggen op uw account om uw retour aan te melden. Via deze link komt u dan automatisch uit op de pagina met uw bestelling(en) die voor retour in aanmerking komen.

Nadat u uw retour heeft aangemeld

Na het aanmelden van uw retourartikel(en) kunt u de artikelen retourneren, maar let op het volgende:

  • Zorg voor voldoende frankering
  • Gebruik het juiste retouradres
  • kopie van de order bijvoegen of retournummer noteren op de doos

U kunt ook uw bestelling herroepen door ons herroepingsformulier in te vullen en naar ons te mailen of op te sturen.

Eventuele ruilingen worden kosteloos naar u verstuurd. Wij streven ernaar om uw retouren of ruiling, en de daaruit voortkomende handelingen z.s.m. af te handelen. Vermeld bij een ruiling de artikelomschrijving en de maat van het gewenste product.

Retouradres

Retourzendingen kunnen worden verzonden naar onderstaand adres:

Unishore Bedrijfskleding B.V.
t.a.v. Afdeling Retourneren
Handelsweg 6
1785 AE Den Helder
Nederland

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het formulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping 

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u de betaling die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Meer informatie

Heeft u vragen over de retourprocedure, dan kunt u bellen +31(0)223-661300, mailen of via het contactformulier uw vraag stellen.

Neem contact op

Doe het zelf
Onze gegevens

Unishore Bedrijfskleding B.V.
Handelsweg 6
1785AE Den Helder
KvK-nummer: 37071995
btw-nummer: NL803699086B01

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.