Huidige filters
  1. Eigenschappen High Visibility (EN 20471)

Jobman

Jobman Werkkleding kopen - Workwear

Jobman werkkleding kopen? Jobman Workwear wordt gemaakt voor en door professionals. Werkkleding wordt ontwikkeld en geproduceerd met een eigentijds design en is van zeer hoge kwaliteit verkrijgbaar voor professionals in elke branche.

Functioneel, comfortabel en duurzame werkkleding

Werkkleding moet niet alleen maar functioneel zijn. Alleen al daarom zou u Jobman Werkkleding kopen: vakmensen willen dat de kleding lekker zit, goed staat en duurzaam is. Op deze manier hebben gebruikers jarenlang plezier van hun aankoop.

Jobman
Filter  
  1. Eigenschappen High Visibility (EN 20471)
Alles wissen
Merken  
Kleur  
Maat  
Merk  
Eigenschappen  
Prijs  
Sluiting  
Geslacht  
Materiaal  

2 producten

Toon
Jobman 7586 Vest Kl.2
€ 7,16 € 8,66
Jobman 5584 T-Shirt Hi-Vis
€ 31,46 € 38,07

Uitvoering in de praktijk geteste werkkleding

Materialen die worden gebruikt voor de werkkleding, worden eerst grondig in ee laboratorium getest. Op basis van de inbreng van professionele vakmensen wordt de kleding vervolgens ontwikkeld en uitgebreid getest in de praktijk. Pij een tevredenheid van 100% wordt de bedrijfskleding geproduceerd.

Kwaliteitsgarantie

Jobman Workwear garandeert de beste kwaliteit! Zij kunnen deze garantie geven omdat er veel tijd en geld wordt geïnvesteerd in eigen onderzoek en omdat de meest innovatieve technieken worden toegepast. Daarnaast wordt geïnvesteerd in milieuverantwoorde en kostenbesparende productiemethoden.

Internationaal netwerk van distributeurs

Jobman Workwear is uitsluitend verkrijgbaar via een internationaal netwerk van geautoriseerde ditributeurs. Elk met ruime specialistische kennis op het gebied van werkkleding.

Waar wordt Jobman Werkkleding van gemaakt?

Testiel wordt gemaakt van veel verschillende materialen, zowel uit natuurlijke als kunstmatige grondstoffen. Alle materialen hebben verschillende functies en bij het vervaardigen en maken van de weefsels wordt rekening gehouden met de functie van de werkkleding.

Eigenschappen verschillende vezels

Natuurlijke vezels zijn bijvoorbeeld: katoen, zijde en wol. Kunstmatig geproduceerde vezels worden vaak gemaakt van oliederivaten en zijn beter bekend als: polyester, polyamide, nylon en acryl. 

Alle vezels hebben verschillende eigenschappen waardoor ze voor het ene doel beter geschikt zijn dan voor het andere. Katoen heeft bijvoorbeeld uitstekende vochtabsorberende kwaliteiten en draagt heel zacht en mooi. Polyester kreukt, verkleurt en krimpt niet. Door het mengen van vezels komt het beste van twee werelden samen in dezelfde stof en daarmee ontstaat een nieuw functioneel materiaal.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.