Winkelwagen
Offerte(s)

Nieuws

Vanaf 1 juli 2019 uitsluitend oranje Hi-Vis werkkleding langs het spoor

Per 1 juli 2019 wijzigt de kleur van de werkkleding van de werknemers binnen de spoorbranche van geel naar oranje. Hiermee wijkt deze niet meer af van wegwerkers en andere werknemers die werkzaam zijn in de bouw. Dit sluit beter aan bij landen rondom Nederland en het is gemakkelijker voor aannemers die zowel in de bouw als in de spoorbranche werken.

Meer Lezen

Veiligheidshesjes met plotbedrukking: ideaal bij kleine aantallen of spoed

Wilt u kleine aantallen veiligheidshesjes laten bedrukken dan is plotbedrukking een uitkomst. Wij bedrukken op deze wijze al vanaf 1 stuk. U heeft al een plotbedrukking in één kleur vanaf € 5,- excl. btw.

Meer Lezen

Veiligheidsvesten bedrukken - verhoog uw herkenbaarheid

Om de herkenbaarheid van uw bedrijf, club of school te verhogen, kunt u bij ons uw veilgheidsvesten laten bedrukken. Een bedrukking op een hesje kan ook dienen om de functie van de drager te laten zien, bijvoorbeeld voor een BHV'er, EHBO'er, ploegleider, visitor, beveiligingsbeambte of iemand die medicijnen uitdeelt. Wij kunnen alle drukwerk op hesjes zeer voordelig voor u verzorgen. Bovendien hebben wij hesjes in het assortiment met veelgevraagde standaard bedrukking, bijvoorbeeld 'BHV' en 'Security'.

Meer Lezen

Uitgelicht: M-Wear veiligheidshesjes

M-wear is specialist in functionele veiligheidshesjes met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Tegelijkertijd voldoen de hesjes van M-wear aan de strenge normen en eisen op het gebied van veiligheid, optimale bescherming en hoog comfort. 

Meer Lezen

UITGELICHT: Portwest veiligheidshesjes

Portwest biedt veel verschillende veiligheidshesjes, waaronder o.a. executive vesten, kinderhesjes, led-vesten, vlamvertragende vesten en veiligheidshesjes met mouwen. Portwest ontwerpt en produceert al meer dan 110 jaar veiligheidskleding dat voldoet aan internationale normeringen en luistert daarnaast zorgvuldig naar haar klanten om topproducten te kunnen leveren.

Meer Lezen

UPDATE: binnenkort avondvierdaagse!

Nog even en dan is het zover, de start van de avondvierdaagse 2019. U wilt dan natuurlijk wel goed voorbereid op weg gaan. Wij helpen u goed zichtbaar te zijn met een ruim aanbod in hesjes, met of zonder bedrukking.

Meer Lezen

De winnaar van april is bekend!

De winnaar van € 50,- euro shoptegoed in april 2019 is bekend!

Meer Lezen

TIP: Voordelige veiligheidshesjes incl. bedrukking

Heeft u grotere aantallen veiligheidshesjes (vanaf 50 stuks) nodig voor school, avondvierdaagse, sportclub, een evenement of bedrijf? Wij bieden u verschillende aantrekkelijk geprijsde totaalpakketten aan.

Meer Lezen

Schrijf een review en win € 50,- shoptegoed!

Vindt u het ook fijn wanneer een product reviews heeft? Op die manier is het makkelijker om een keuze te maken en lees je een oordeel van een echte gebruiker, dat is toch wat anders dan een marketingpraatje van een leverancier. Om meer reviews te verzamelen van de producten die wij verkopen, zijn wij een actie gestart; elke maand wordt € 50,- shoptegoed verloot onder klanten die een review over een artikel hebben geschreven.

Meer Lezen

Jaarlijkse keuring Thuiswinkel Waarborg: goedgekeurd!

Elk jaar worden onze webshops gekeurd door Thuiswinkel waarborg. Een certificaat van deze organisatie betekent dat de webshop voldoet aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Ook dit jaar hebben wij dit kwaliteitskeurmerk weer mogen ontvangen en bent u ervan verzekerd dat u veilig kunt winkelen in onze webshops en dat wij eerlijk handelen.

Meer Lezen

NIEUW: Yoko overgooiers voor kinderen en volwassenen

Bekijk de nieuwe Yoko hesjes in ons assortiment. Er is een versie voor volwassenen en een speciaal voor kinderen. Deze overgooiers zijn verkrijgbaar in maar liefst 15 kleuren en eenvoudig vast te maken met klittenband. 

Meer Lezen

Bent u al klaar voor de avondvierdaagse van 2019?

Het lijkt nog wat vroeg om u bezig te houden met de avondvierdaagse, maar voordat u het weet is het zover. U wilt dan natuurlijk wel goed voorbereid op weg gaan. Wij helpen u goed zichtbaar te zijn met een ruim aanbod in hesjes, met of zonder bedrukking.

Meer Lezen

Bedrijfskleding wassen: waar moet je op letten?

Net als bij alle andere kleding haal je natuurlijk ook je bedrijfskleding regelmatig door een sopje. Je wilt immers dat de kleding fris ruikt en netjes en verzorgd op je werk verschijnen. Maar waar moet je eigenlijk opletten bij het wassen van je bedrijfskleding? Bedrijfskleding heeft vaak een speciale behandeling ondergaan om je tegen de gevaren op je werk te beschermen en wordt vaak viezer dan gewone kleding.

Meer Lezen

Het nieuwste verkeersregelaarsvest is vanaf heden te bestellen met 20% korting!

Sinds vandaag is het allernieuwste verkeersregelaarshesje van Tricorp te bestellen in onze webshop; Tricorp Verkeersregelaarsvest 453011 CASTOR. Het hesje is, in tegenstelling tot zijn voorganger, verkrijgbaar in combimaten. Dit veiligheidsvest is de opvolger van Tricorp Verkeersregelaarsvest 453001 CASTOR.

Meer Lezen

Geschiedenis: Van visserij naar kleding

Van een leven op zee naar dat op kantoor. Een bewuste keuze van Gerhard Koorn.
Hoe gaat dat als je hele familie met vissen haar geld verdient? Dan stap je ook aan boord om het bedrijf gaande te houden. ,,Maar als ze me die kant niet op hadden geduwd, was ik geen visser geworden’’, zegt Koorn (53) nu vanuit het kantoor op de eerste verdieping van Unishore Bedrijfskleding aan de Handelsweg in Den Helder. Zijn bedrijf.

Meer Lezen

Veiligheidshesjes, waarom iedereen in de bouw deze zou moeten gebruiken

Bij bepaalde beroepen is het belangrijk om kleding te dragen die bijdraagt aan de veiligheid op de werkvloer. Mensen die in de bouw werken, hebben dit absoluut nodig. Dit vakgebied gaat gepaard met zwaar fysiek werk en grote objecten die verplaatst moeten worden. Maar waarom zou iedereen in de bouw veiligheidshesjes moeten gebruiken? We leggen het je graag uit!

Meer Lezen

Veiligheidsvest met LED-verlichting!

Combineert het innovatieve LED verlichting met hogezichtbaarheids materiaal en HiVisTex reflecterende striping. Dit vest biedt excellente zichtbaarheid onder alle lichtomstandigheden.

Meer Lezen
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.