foto

Veiligheidshesjes in alle soorten en maten; bekijk de mogelijkheden

04 oktober 2017

Veiligheidshesjes in alle soorten en maten; bekijk de mogelijkheden

De dagen worden langzaamaan korter; het wordt later licht in de ochtend en eerder donker in de avond. Dit is niet alleen minder prettig opstaan en naar werk gaan, maar het zorgt er ook voor dat mensen op straat minder zichtbaar zijn voor het verkeer. Voor bijvoorbeeld fanatieke en vroege hardlopers en wegwerkers is het daarom belangrijk om hier maatregelen voor te treffen. Een veiligheidshesje is dan een echte uitkomst. Dit zorgt ervoor dat men beter zichtbaar is in het donker en als het schemert.

Klik hier om in te zoomen Veiligheidshesjes voor verkeersregelaars

Verkeersregelaars hebben helaas geen baan zonder risico. Ze werken midden in de drukke infrastructuur waar voortdurend auto’s langs hen heen rijden. Goede zichtbaarheid is dus een absolute vereiste. Voor verkeersregelaarshesjes gelden er strenge eisen, zoals de EN-471 norm. Deze norm houdt in dat het kledingstuk moet voldoen aan de vereisten voor werkkleding die als doel heeft de aanwezigheid van de gebruiker visueel te benadrukken. Dit om degene meer te laten opvallen in gevaarlijke situaties, zowel in het donker als overdag. Tricorp Verkeersregelaarsvest 453001 CASTOR voldoet aan deze eisen en is daarom geschikt.

Klik hier om in te zoomen Warme werkjas voor verkeersregelaars

Voor de koude winterdagen bestaan er ook warme jassen met reflecterend materiaal en fluorescerende stof. De M-Wear verkeer0sregelaarsparka is een zeer geschikte jas voor allerlei buitenwerkzaamheden. De werkjas voldoet namelijk aan de meest recente eisen voor verkeersregelaarskleding. Hij is ook voorzien van verschillende zakjes en steekhoesjes, zodat er ook spullen tijdens het werk bewaard kunnen worden (denk o.a. aan een portofoon). Alle soorten veiligheidsvesten bedrukken behoort uiteraard tot de mogelijkheden en is absoluut aan te raden voor extra herkenbaarheid.

Klik hier om in te zoomen Veiligheidshesjes voor dagelijks gebruik

Niet alleen in het beroepenveld is het dragen van een veiligheidshesje aan te raden, maar ook daar buiten. Denk maar aan hardlopers, mensen die hun hond uitlaten of ouders die hun kinderen lopend of op de fiets naar school brengen als het donker of schemerig is. Voor dit dagelijks gebruik is een basis veiligheidshesje voldoende. Overgooier 4750 is hiervoor ideaal. Dit hesje is kun je eenvoudig aantrekken en kan versteld worden met behulp van koorden aan de zijkant.

Bent u op zoek naar andere varianten van veiligheidskleding? Bekijk dan ons online aanbod voor meer opties en artikelen. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u namelijk graag bij het maken van de juiste én meest veilige keuze!

4 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay
  • Hoge zichtbaarheid
Ribbon Actie
 

Tricorp 403001 Parka Verkeers..

€ 106,20 excl. BTW
€ 128,50 incl. BTW
Overlay

Overgooier 4750

€ 2,18 excl. BTW
€ 2,64 incl. BTW
Overlay
  • Hoge zichtbaarheid
  • Bescherming tegen regen
 

M-Wear Verkeersregelaarsparka..

€ 50,96 excl. BTW
€ 61,66 incl. BTW
Overlay
  • Hoge zichtbaarheid
Ribbon Tip
 

Tricorp Verkeersregelaarsvest..

€ 8,06 excl. BTW
€ 9,75 incl. BTW

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

370 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden