Bent u al klaar voor de avondvierdaagse van 2019?
25 maart 2019

Het lijkt nog wat vroeg om u bezig te houden met de avondvierdaagse, maar voordat u het weet is het zover. U wilt dan natuurlijk wel goed voorbereid op weg gaan. Wij helpen u goed zichtbaar te zijn met een ruim aanbod in hesjes, met of zonder bedrukking.

Hesje of T-shirt?

Waar voorheen tijdens de avondvierdaagse vooral schoolshirts gebruikt werden, worden tegenwoordig vooral reflecterende kinderhesjes aangeraden. Dit vergroot niet alleen de herkenbaarheid van de kinderen, maar vooral de veiligheid. De oranje en gele veiligheidshesjes volgens Europese normering EN471 zijn gemaakt van fluorescerende stof en voorzien van lichtgevende striping. De anders gekleurde kinderhesjes en overgooiers zijn in ieder geval voorzien van lichtgevende striping, waardoor uw kinderen zichtbaarder zijn in het verkeer.

Voordelen van hesjes voor avondvierdaagse

Hesjes hebben een aantal voordelen ten opzichte van t-shirts voor de avondvierdaagse. Wij sommen de voordelen hier voor u op:

  • Hesjes zijn goedkoper
  • Hesjes kunnen eenvoudig over de eigen kleding heen aangetrokken kunnen worden
  • Hesjes zijn makkelijk schoon te houden omdat ze zijn gemaakt van lichtgewicht polyester
  • Hesjes zijn schimmelwerend en ademend waardoor ze jaarlijks herbruikbaar zijn voor een nieuwe groep

Bedrukken van hesjes voor de avondvierdaagse

Wij kunnen uw veiligheidshesjes voordelig bedrukken met een logo of naam, dit is al mogelijk vanaf 1 stuk. Tevens bieden wij voordelige pakketten hesjes inclusief bedrukking aan voor kinderen van verschillende leeftijden. bekijk op deze pagina alle kinderhesjes en voordelige totaalpakketten inclusief bedrukking.

Genoeg keuze in kleuren en maten voor hesjes avondvierdaagse

Hesjes voor de avondvierdaagse zijn niet alleen in het oranje of geel verkrijgbaar zijn. Nee, er is een ruime keus in kleuren hesjes zoals groen, geel, wit, blauw, rood, oranje en zelfs roze. Zo kunt u uw kinderen tijdens de avondvierdaagse zoveel mogelijk in de kleur van hun keuze laten lopen om ze extra te motiveren!