Winkelwagen
Offerte(s)

Hoofdbescherming

Optimale hoofdbescherming koopt u online bij Unishore Bedrijfskleding

U wilt uw hoofd koel houden, goed beschermen en optimaal kunnen functioneren tijdens uw werkzaamheden? Vind uw ideale hoofdbescherming in het uitgebreide assortiment van Unishore Bedrijfskleding. Dan bent u verzekerd van de perfecte hoofdbescherming tijdens uw werk!

Lees verder Lees minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kies uit ons ruime online assortiment voor optimale beveiliging van uw hoofd

Unishore Bedrijfskleding heeft een zeer brede collectie hoofdbescherming en accessoires voor uiteenlopende werkomstandigheden. Zo vindt u bij ons veiligheidshelmen, gelaatshelmen, stootcaps, helmmutsen en monnikskappen/kaboutermutsen met en zonder vlamvertragende en antistatische eigenschappen. De helmen en petten kunt u gebruiken in vele bedrijfstakken o.a. bouw, metaal, onderhoud, offshore en ZZP werkzaamheden.

Hoofdbescherming bij Unishore Bedrijfskleding voldoet aan normen

Ook voor hoofdbescherming gelden verschillende veiligheidsnormen. Een stootscap/pet voldoet aan de EN812 norm. Deze norm beschrijft specifieke vereisten voor industriële stootcaps, het fysieke product, de prestaties die de stootpet moet leveren en de testmethodes.

Vlamvertragende hoofdbescherming heeft een EN531, niveau A normering. Dit houdt in dat deze kleding u beschermt tegen hitte en vlammen (geen brandweerkleding).

Industriële veiligheidshelmen die voldoen aan de EN 397 norm hebben de volgende specifieke eigenschappen:

  • Schokabsorptie
  • Resistentie tegen penetratie
  • Resistentie tegen vlammen
  • Verankering van kinband
  • Buitenkant van de helm moet minimaal 5 jaar meegaan


Naast hoofdbescherming bieden wij u ook persoonlijke beschermingsmiddelen op het gebied van adembescherming, gehoorbescherming, oogbescherming, valbescherming, handschoenen en ook voor een verbanddoos of hoofdlamp kunt u bij ons terecht.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.