Speciale veiligheidshesjes

Bijzondere veiligheidshesjes voor (sport)activiteiten in de buitenlucht, motorrijden of uw hond

In deze categorie veiligheidshesjes vindt u bijzondere vesten en hesjes die u kunt gebruiken in veelvoorkomende situaties die vaak ook extra veiligheid en zichtbaarheid vragen. Denkt u hierbij aan:

 • het uitlaten van uw hond in het donker (zowel u als de hond zijn extra zichtbaar als u allebei een veiligheidshes draagt)
 • het rijden op de motor tijdens regenachtige, grijze weersomstandigheden en/of in het donker
 • het beoefenen van buitensporten (zie ook de categorie trainingshesjes).

Natuurlijk kunnen wij deze speciale veiligheidshesjes op uw verzoek betaalbaar en snel voorzien van een duurzame opdruk met uw tekst of logo/afbeelding. Neem hiervoor rechtstreeks contact met ons op via 0223-661300 op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. U kunt ons ook mailen, het contactformulier online invullen of direct uw offerte aanvragen.

7 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid

Tricorp 453006 Veiligheidsves..

€ 16,35 excl. BTW
€ 19,79 incl. BTW
Overlay
 

Motor Safety Jacket

€ 14,14 excl. BTW
€ 17,11 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid

Blaklader Signalisatievest 30..

€ 17,10 excl. BTW
€ 20,69 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid

Helly Hansen Hi-Vis Vest

€ 16,15 excl. BTW
€ 19,54 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid

Jobman 7586 Vest Kl.3

€ 6,76 excl. BTW
€ 8,18 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid

Portwest HI-VIS Two Band & Br..

€ 4,88 excl. BTW
€ 5,90 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
 

Portwest VestPort Thermo Verk..

€ 16,58 excl. BTW
€ 20,06 incl. BTW

Speciale veiligheidsvestjes met opdruk voor een unieke uitstraling? Veiligheidshesjes.net bedrukt uw hes vlot en goedkoop!

Wilt u er zeker van zijn dat iedereen u ziet en ook nog herkent, dan kunt u kiezen voor een opdruk van uw eigen tekst of logo op uw speciale veiligheidshesjes. Een tekst, naam of logo zorgt voor een unieke veiligheidshes met de uitstraling die u graag wilt. Bij de veiligheidshes voor uw hond kunt u bijvoorbeeld denken aan de naam van uw huisdier eventueel aangevuld met contactgegevens. Het team van veiligheidshesjes.net heeft ruime ervaring in het bedrukken van veiligheidskleding en logoadvies op maat.

Wij bedrukken en borduren onze kleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en accessoires in eigen beheer. Op die manier kunnen wij snel en adequaat aan uw wensen voldoen. Ons team helpt u graag! Bereik ons rechtstreeks van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur via 0223-661300, stuur een e-mail, vul het contactformulier online in of vraag direct uw offerte aan.

De voordelen van een veiligheidshesje met opdruk via veiligheidshesjes.net:

 • Direct contact met degene die de opdruk verzorgt
 • Eenvoudig uw tekst of logo aangeven bij uw bestelling, per e-mail of telefoon 0223-661300
 • Snelle levertijden
 • Zeer scherpe prijzen en staffelkorting bij grotere aantallen
 • Persoonlijk advies op maat. Maak gebruik van onze expertise op gebied van bedrijfskleding en bedrukken/borduren van deze kleding, persoonlijke beveiligingsmiddelen en accessoires

Hoe bedrukking bestellen?

Het bestellen van bedrukking voor uw kleding gaat als volgt:

Alleen tekst in zwart of wit

Gekleurde tekst of een afbeelding (logo)

Wilt u gekleurde tekst, afbeelding of bedrijfslogo laten drukken, neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct:

Wij maken gebruik van plotbedrukkingtransferbedrukking en zeefdruk. Elke drukvorm heeft haar eigen voordelen en eigenschappen. Lees hier meer informatie over de tarieven en eigenschappen van de verschillende drukvormen.


Goedkope
hesjes via veiligheidshesjes.net: de hoogte kwaliteit met de laagste prijs

De goedkope veiligheidsvesten bieden u optimale veiligheid en zichtbaarheid en u betaalt er maar een klein bedrag voor. De voordelige hesjes zijn robuust en gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo krijgt u de kwaliteit die u wenst voor een zeer lage prijs. De betaalbare veiligheidsvestjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren, maten en modellen. De goedkope hesjes lenen zich ook uitstekend als promotiemiddel en vergroten de herkenbaarheid als u ze voorziet van uw eigen logo, afbeelding of tekst.

Reflecterende Kinderhesjes met opdruk ook online verkrijgbaar via veiligheidshesjes.net

Naast veiligheidsvesten voor volwassenen heeft veiligheidshesjes.net ook een groot assortiment met reflecterende kinderhesjes. U kunt kiezen uit verschillende maten en vele kleuren. Wat is er leuker dan duidelijk herkenbaar zijn? Bestel ook een tekst, naam of logo op het kinderhesjes en uw kind is overal duidelijk herkenbaar. De veiligheidsvestjes voor kinderen zijn uitermate geschikt voor gebruik op school, bij uitstapjes van kinderopvanglocaties of tijdens speciale evenementen zoals de avondvierdaagse.

RWS veiligheidsvesten die voldoen aan de RWS richtlijnen en EN471 norm

Rijkswaterstaat (RWS) hanteert de Europese norm EN-471; deze norm beschrijft de richtlijnen voor hoge zichtbaarheidskleding ( ook wel RWS kleding of signaal kleding genoemd). Alle RWS veiligheidshesjes in de webwinkel van veiligheidshesjes.net voldoen volledig aan de RWS richtlijnen en specificaties.

Veilig werken in het verkeer? Kies voor veiligheidsvesten en jassen voor verkeersregelaars bij veiligheidshesjes.net

Tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden moeten verkeersregelaars speciale veiligheidsvesten en –kleding voor verkeersregelaars dragen. De speciale veiligheidshesjes en verkeersregelaarskleding zijn gemaakt volgens de regels die staan in de “regeling verkeersregelaar”. De veiligheidshesjes en jassen voor verkeersregelaars in de online collectie van veiligheidshesjes.net voldoen aan deze regels.

Extra bescherming tegen hitte en brandbare stoffen nodig? Vlamvertragende veiligheidsvesten bieden u veiligheid en herkenbaarheid

Werkt u in risicovolle omgevingen, waarbij u veel in de buurt komt van brandbare stoffen? Een vlamvertragend veiligheidshesje kan bijdragen aan het beperken van het mogelijke gevaar van deze stoffen. Daarnaast zorgen deze veiligheidshesjes met vlamvertragende eigenschappen natuurlijk ook voor een betere zichtbaarheid in situaties die daar om vragen.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

 • Persoonlijke- en snelle service
 • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
 • Mogelijkheid achteraf betalen
 • Uitgebreid assortiment
 • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

408 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden