High Visibility T-Shirts

Als u of uw medewerkers langs de weg werken of in een ander gebied waar ze moeten opvallen, wilt u natuurlijk dat ze hun hesjes dragen. Maar voor sommige dagen en werkzaamheden is het te warm voor een hes of vest, dan zijn deze comfortabele high visibility t-shirts een uitkomst. Ze voldoen aan de EN ISO 20471 normen die gebruikt worden in de Europese unie, dit houdt in dat ze voldoende reflecterend oppervlakte hebben en reflectiestrepen. Deze combinatie van reflecterend oppervlakte en strepen zorgt voor goede zichtbaarheid van u en/of uw personeel.

Met een bedrukking zorgt u voor een, herkenbare profesionele en uniforme uitstraling die zorgt dat uw bedrijf of evenement in de spotlight staat.

Uw t-shirts laten bedrukken? Lees hier meer.

3 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay
  • Hoge zichtbaarheid
 

Havep High Visibility T-shirt..

€ 17,78 excl. BTW
€ 21,51 incl. BTW
Overlay
  • Hoge zichtbaarheid
 

Havep High Visibility T-shirt..

€ 21,73 excl. BTW
€ 26,29 incl. BTW
Overlay
  • Hoge zichtbaarheid

Jobman 5584 T-Shirt Hi-Vis

€ 29,71 excl. BTW
€ 35,95 incl. BTW

Terug naar boven

Uw T-shirts bedrukken?

Bij veiligheidshesjes.net kunt u snel en makkelijk uw kleding laten bedrukken. Wilt u uw t-shirts personaliseren zodat uw t-shirts profesioneler ogen en een unieke en uniforme uitstraling hebben? Dat kan! Uw selecteert de t-shirts die u wilt en plaatst ze in de winkelwagen. Daarna selecteert u wat voor bedrukking u wilt op de bedrukkingen pagina, indien u tekst toevoegt schrijft u bij de opmerkingen welke tekst het wordt.

Logo bedrukken?

Dat kan! Bij veiligheidshesjes.net kunt u een logo laten bedrukken op uw t-shirts, vesten en hesjes. Neem daarvoor contact met ons op via de contact-pagina, e-mail of telefonisch via 0223 - 66 13 00 en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom bedrukken?

Veiligheidsvesten, t-shirts en hesjes die bedrukt zijn ogen profesioneler, zien er meer uniform uit en zorgen voor de beste herkenbaarheid. Heeft u een evenement met beveiliging zorg dan voor hesjes met security op de rug en een v op de voorkant. Ook kunt u uw medewerkers hesjes geven met uw bedrijfsnaam of logo erop. Ook kunnen scholen die met groepen leerlingen lopen ervoor zorgen dat hun leerlingen makkelijk herkenbaar zijn en goed opvallen voor de beste veiligheid.

Hoe bedrukking bestellen?

Het bestellen van bedrukking voor uw kleding gaat als volgt:

Alleen tekst in zwart of wit

Gekleurde tekst of een afbeelding (logo)

Wilt u gekleurde tekst, afbeelding of bedrijfslogo laten drukken, neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct:

Wij maken gebruik van plotbedrukkingtransferbedrukking en zeefdruk. Elke drukvorm heeft haar eigen voordelen en eigenschappen. Lees hier meer informatie over de tarieven en eigenschappen van de verschillende drukvormen.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

408 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden