Verkeersregelaars Kleding Kopen

Verkeersregelaars Kleding Kopen

Verkeersregelaars Kleding Kopen

Verkeersregelaars kleding kopen? U koopt uw verkeersregelaar hesje, verkeersregelaar jas, verkeersregelaar broek of verkeersregelaar cap snel en eenvoudig bij veiligheidshesjes.net. U kunt er bij ons tevens voor kiezen om de kleding te laten bedrukken.

Informatie over eisen en normen
Informatie over bedrukken
Voordelen

 

Wilt u een bedrukking op uw verkeersregelaarsvest? Dat kan! Kijk hier voor meer informatie.

8 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
 

Tricorp 403001 Parka Verkeers..

€ 108,86 excl. BTW
€ 131,71 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
 

Tricorp 403002 Verkeersregela..

€ 81,63 excl. BTW
€ 98,77 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
 • Bescherming tegen regen
 

M-Wear Verkeersregelaarsparka..

€ 50,96 excl. BTW
€ 61,66 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
 

M-Wear 0125 Verkeersregelaars..

€ 6,99 excl. BTW
€ 8,46 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
 

Tricorp Verkeersregelaarsvest..

€ 13,64 excl. BTW
€ 16,50 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
 • Bescherming tegen regen

Tricorp 503001 Regenbroek RWS..

€ 37,28 excl. BTW
€ 45,11 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid

Tricorp 503003 Worker RWS

€ 49,64 excl. BTW
€ 60,07 incl. BTW
Overlay

Tricorp 653001 Cap Verkeersre..

€ 7,30 excl. BTW
€ 8,83 incl. BTW

Terug naar boven

Eisen verkeersregelaar kleding

Voor verkeersregelaarskleding zijn specifieke eisen. Op 1 mei 2000 is wettelijk vastgesteld dat elke deelnemer aan het verkeer verplicht is om aanwijzingen op te volgen van een verkeersregelaars. In 2009 is wettelijk bepaald hoe deze kleding eruit moet komen te zien. Oude kleding mocht nog gebruikt worden tot 1 maart 2014. Hier vindt u meer informatie over de eisen aan verkeersregelaarskleding.

Normen verkeersregelaar kleding

De nieuwe normen voor verkeersregelaarskleding (verkeersregelaarsvesten en verkeersregelaarshesjes) houden in dat de kleding tweekleurig moet zijn. Fluorescerende geel aan de bovenkant en fluorescerend oranje aan de onderkant. De scheiding tussen deze twee kleuren ligt onder de armgaten. Ook moeten ze verschillende reflecterende banden hebben die doorlopend zijn (ook over de mouwen), er mag wel een rits of drukknopen in het kledingstuk zitten maar die moeten verdekt zijn achter het reflecterende oppervlakte. Aan de voor- en achterkant zitten reflectiestrepen in de vorm van een driehoek.

Tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden moeten verkeersregelaars speciale veiligheidsvesten en kleding voor verkeersregelaars dragen. Speciale veiligheidshesjes en verkeersregelaarskleding zijn gemaakt volgens de regels die staan in de “regeling verkeersregelaar”. De veiligheidshesjes en jassen voor verkeersregelaars in de veelzijdige online collectie van veiligheidshesjes.net voldoen allemaal aan de nieuwste regels voor verkeersregelaars.

 

Bedrukken verkeersregelaar kleding

Bij veiligheidshesjes.net kunt u snel en makkelijk verkeersregelaars kleding kopen en laten bedrukken. Wilt u uw verkeersregelaarskleding personaliseren zodat uw kleding profesioneler ogen en een unieke en uniforme uitstraling hebben? Dat kan! Uw selecteert de kleding die u wilt en plaatst ze in de winkelwagen. Daarna selecteert u wat voor bedrukking u wilt op de bedrukkingen pagina. Indien u tekst toevoegt, schrijft u bij de opmerkingen welke tekst het wordt.

Let op! Bij verkeersregelaarskleding mag alleen op de voorkant bedrukt worden met het maximale bedrukte oppervlakte van 121 cm² ofwel 11 bij 11 cm. Op de rug mag geen bedrukking

Logo bedrukken?

Dat kan! Bij veiligheidshesjes.net kunt u een logo laten bedrukken op uw t-shirts, vesten en hesjes. Neem daarvoor contact met ons op via de contact-pagina, e-mail of telefonisch via 0223 - 66 13 00 en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom bedrukken?

Verkeersregelaarsvesten en verkeersregelaarshesjes die bedrukt zijn ogen professioneler, zien er meer uniform uit en zorgen voor de beste herkenbaarheid. U kunt uw medewerkers verkeersregelaarskleding geven met uw bedrijfsnaam of logo erop. Ook kunnen scholen die met groepen leerlingen lopen ervoor zorgen dat hun leerlingen makkelijk herkenbaar zijn en goed opvallen voor de beste veiligheid.

Voordelen bedrukken

 • Direct contact met degene die de opdruk verzorgt
 • Eenvoudig uw tekst of logo aangeven bij uw bestelling, per e-mail of telefoon 0223-661300
 • Snelle levertijden
 • Zeer scherpe prijzen en korting bij grotere aantallen
 • Persoonlijk advies op maat: wij kunnen u voorzien van de juiste keuze door onze uitgebreide kennis en ervaring op gebied van bedrijfskleding in te zetten bij het maken van een keuze uit de artikelen en het bedrukken/borduren van deze kleding, persoonlijke beveiligingsmiddelen en accessoires

Kies voor hoge zichtbaarheid in omstandigheden die daar om vragen en bestel uw verkeersregelaarkleding met opdruk eenvoudig, vlot en voordelig via veiligheidshesjes.net

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

 • Persoonlijke- en snelle service
 • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
 • Mogelijkheid achteraf betalen
 • Uitgebreid assortiment
 • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

385 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden