Verkeersregelaars Kleding Kopen

Verkeersregelaars Kleding Kopen

Verkeersregelaars Kleding Kopen

Verkeersregelaars kleding kopen? Tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden moeten verkeersregelaars speciale veiligheidsvesten en kleding voor verkeersregelaars dragen. Speciale veiligheidshesjes en verkeersregelaarskleding zijn gemaakt volgens de regels die staan in de “regeling verkeersregelaar”. De verkeersregelaarhesjes en -jassen in de veelzijdige online collectie van veiligheidshesjes.net voldoen allemaal aan de nieuwste regels voor verkeersregelaars.

Wilt u naast zichtbaar ook duidelijk herkenbaar zijn? Dan kunt u uw verkeersregelaarskleding ook voorzien van een unieke opdruk. Klik hier voor meer informatie over bedrukken van verkeersregelaar kleding.

Informatie over eisen en normen
Informatie over bedrukken

8 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
 

Tricorp 403001 Parka Verkeers..

€ 108,86 excl. BTW
€ 131,71 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
Ribbon Actie
 

Tricorp Verkeersregelaarsvest..

€ 8,95 excl. BTW
€ 10,82 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
 

M-Wear 0125 Verkeersregelaars..

€ 6,99 excl. BTW
€ 8,46 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
 • Bescherming tegen regen
Ribbon Actie
 

M-Wear Verkeersregelaarsparka..

€ 50,96 excl. BTW
€ 61,66 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
 

Tricorp 403002 Verkeersregela..

€ 81,63 excl. BTW
€ 98,77 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid

Tricorp 503003 Worker RWS

€ 49,64 excl. BTW
€ 60,07 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
 • Bescherming tegen regen

Tricorp 503001 Regenbroek RWS..

€ 37,28 excl. BTW
€ 45,11 incl. BTW
Overlay

Tricorp 653001 Cap Verkeersre..

€ 7,30 excl. BTW
€ 8,83 incl. BTW

Terug naar boven

Eisen verkeersregelaar kleding

Voor verkeersregelaarskleding zijn specifieke eisen. Op 1 mei 2000 is wettelijk vastgesteld dat elke deelnemer aan het verkeer verplicht is om aanwijzingen op te volgen van een verkeersregelaars. In 2009 is wettelijk bepaald hoe deze kleding eruit moet komen te zien. Oude kleding mocht nog gebruikt worden tot 1 maart 2014. Hier vindt u meer informatie over de eisen aan verkeersregelaarskleding.

Normen verkeersregelaar kleding

De nieuwe normen voor verkeersregelaarskleding (o.a. verkeersregelaarsvesten, verkeersregelaarsjassen en verkeersregelaarshesjes) houden in dat de kleding tweekleurig moet zijn. Fluorescerende geel aan de bovenkant en fluorescerend oranje aan de onderkant. De scheiding tussen deze twee kleuren ligt onder de armgaten. Ook moeten ze verschillende reflecterende banden hebben die doorlopend zijn (ook over de mouwen), er mag wel een rits of drukknopen in het kledingstuk zitten maar die moeten verdekt zijn achter het reflecterende oppervlakte. Aan de voor- en achterkant zitten reflectiestrepen in de vorm van een driehoek.

Tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden moeten verkeersregelaars speciale veiligheidsvesten en kleding voor verkeersregelaars dragen. Speciale veiligheidshesjes en verkeersregelaarskleding zijn gemaakt volgens de regels die staan in de “regeling verkeersregelaar”. De veiligheidshesjes en jassen voor verkeersregelaars in de veelzijdige online collectie van veiligheidshesjes.net voldoen allemaal aan de nieuwste regels voor verkeersregelaars.

 

Bedrukken verkeersregelaar kleding

Wilt u dat u en uw collega's of personeel eenheid en professionaliteit uitstralen en duidelijk herkenbaar zijn? Dan kunt u kiezen voor een opdruk van uw eigen tekst of logo op uw verkeersregelaar kleding. Het team van veiligheidshesjes.net heeft ruime ervaring in het bedrukken van veiligheidskleding en logo-advies op maat. De bedrukking van kleding voor verkeersregelaars mag volgens de door de overheid opgestelde 'Regeling Verkeersregelaars' maximaal 121 cm² groot zijn. Hier houden wij ons natuurlijk aan bij het drukken van uw tekst, naam, afbeelding of logo op een verkeerregelaarsjas of veiligheidsvest voor verkeersregelaars!

Wij bedrukken en borduren onze kleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en accessoires in eigen beheer. Dit betekent dat wij snel, flexibel en op de juiste manier aan uw wensen en eisen voor een unieke, duurzame opdruk kunnen voldoen.

Let op! Bij verkeersregelaarskleding mag alleen op de voorkant bedrukt worden met het maximale bedrukte oppervlakte van 121 cm² ofwel 11 bij 11 cm. De rug mag niet bedrukt worden.

Waarom bedrukken?

Verkeersregelaarsvesten en verkeersregelaarshesjes die bedrukt zijn ogen professioneler, zien er meer uniform uit en zorgen voor de beste herkenbaarheid. U kunt uw medewerkers verkeersregelaarskleding geven met uw bedrijfsnaam of logo erop. Ook kunnen scholen die met groepen leerlingen lopen ervoor zorgen dat hun leerlingen makkelijk herkenbaar zijn en goed opvallen voor de beste veiligheid.

Hoe bedrukking bestellen?

Het bestellen van bedrukking voor uw verkeersregelaar kleding gaat als volgt:

Alleen tekst in zwart of wit

Gekleurde tekst of een afbeelding (logo)

Wilt u gekleurde tekst, afbeelding of bedrijfslogo laten drukken, neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct:

Wij maken gebruik van plotbedrukkingtransferbedrukking en zeefdruk. Elke drukvorm heeft haar eigen voordelen en eigenschappen. Lees hier meer informatie over de tarieven en eigenschappen van de verschillende drukvormen.

Kijk ook eens bij de andere veiligheidshesjes voor specifieke werkzaamheden in de brede collectie van veiligheidshesjes.net

Verkeersregelaar Kleding Kopen

U koopt uw verkeersregelaar hesjeverkeersregelaar jasverkeersregelaar broekverkeersregelaar vestverkeersregelaar parka of verkeersregelaar pet snel en eenvoudig bij veiligheidshesjes.net, bedrukt of onbedrukt. Heeft u vragen of wilt u hulp bij het bestellen van verkeersregelaar kleding? Neem contact met ons op via het webformulier of bel ons op 0223 - 661 300 (ma t/m vr, 08.00 - 17.00 uur)

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

 • Persoonlijke- en snelle service
 • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
 • Mogelijkheid achteraf betalen
 • Uitgebreid assortiment
 • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

393 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden