Verkeersregelaars Kleding Kopen

Verkeersregelaars Kleding Kopen

Verkeersregelaarskleding Kopen

Verkeersregelaarskleding kopen? Tijdens het uitvoeren van werkzaamheden moeten verkeersregelaars speciale veiligheidsvesten en kleding voor verkeersregelaars dragen. Deze werkkleding is gemaakt volgens de regels die staan in de “regeling verkeersregelaar”. De verkeersregelaarhesjes en verkeersregelaarsjassen in de veelzijdige online collectie van veiligheidshesjes.net voldoen allemaal aan de nieuwste regels voor verkeersregelaars.

Wilt u naast zichtbaar ook duidelijk herkenbaar zijn? Dan kunt u uw verkeersregelaarskleding ook voorzien van een unieke opdruk. Klik hier voor meer informatie over bedrukken van werkkleding.

Informatie over eisen en normen
Informatie over bedrukken

9 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
Ribbon Actie
 

M-Wear 0125 Verkeersregelaars..

€ 6,99 excl. BTW
€ 8,46 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
Ribbon Tip
 

Tricorp Verkeersregelaarsvest..

€ 9,95 excl. BTW
€ 12,04 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
 • Bescherming tegen regen
Ribbon Actie
 

M-Wear Verkeersregelaarsparka..

€ 50,96 excl. BTW
€ 61,66 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
Ribbon Tip
 

Tricorp Poloshirt Verkeersreg..

€ 32,27 excl. BTW
€ 39,04 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
 

Tricorp 403002 Verkeersregela..

€ 97,96 excl. BTW
€ 118,53 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
 

Tricorp 403001 Parka Verkeers..

€ 130,63 excl. BTW
€ 158,06 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid

Tricorp 503003 Worker RWS

€ 49,64 excl. BTW
€ 60,07 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
 • Bescherming tegen regen

Tricorp 503001 Regenbroek RWS..

€ 37,28 excl. BTW
€ 45,11 incl. BTW
Overlay

Tricorp 653001 Cap Verkeersre..

€ 7,30 excl. BTW
€ 8,83 incl. BTW

Verkeersregelaars Kleding Kopen

Terug naar boven

Eisen verkeersregelaar kleding

Voor verkeersregelaarskleding zijn specifieke eisen. Deze eisen zijn vastgelegd. Op deze manier weet u zeker dat uw verkeersregelaars vest, jas, broek, cap, hesje of jas veilig zijn voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Hier vindt u meer informatie over de eisen aan verkeersregelaarskleding.

Normen verkeersregelaar kleding

De normen voor verkeersregelaarskleding (o.a. verkeersregelaarsvesten, verkeersregelaarsjassen en verkeersregelaarshesjes) houden in dat de kleding tweekleurig moet zijn. Fluorescerende geel aan de bovenkant en fluorescerend oranje aan de onderkant. De scheiding tussen deze twee kleuren ligt onder de armgaten. Ook moeten ze verschillende reflecterende banden hebben die doorlopend zijn (ook over de mouwen), er mag wel een rits of drukknopen in het kledingstuk zitten maar die moeten verdekt zijn achter het reflecterende oppervlakte. Aan de voor- en achterkant zitten reflectiestrepen in de vorm van een driehoek.

Tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden moeten verkeersregelaars speciale veiligheidsvesten en kleding voor verkeersregelaars dragen. Deze kleding dient te voldoen aan de regels die staan in de “regeling verkeersregelaar”. De verkeersregelaarsvesten, -parkas, -jassen, hesjes, -broeken,  en -caps uit onze collectie, voldoen allemaal aan de nieuwste regels voor verkeersregelaarskleding.

 

Bedrukken verkeersregelaar kleding

Wilt u dat u en uw collega's of personeel eenheid en professionaliteit uitstralen en duidelijk herkenbaar zijn? Dan kunt u kiezen voor een opdruk van uw eigen tekst of logo op uw verkeersregelaar kleding. Het team van veiligheidshesjes.net (Unishore Bedrijfskleding) heeft ruime ervaring in het bedrukken van veiligheidskleding, werkkleding en geeft advies op maat. De bedrukking van kleding voor verkeersregelaars mag volgens de door de overheid opgestelde 'Regeling Verkeersregelaars' maximaal 121 cm² groot zijn. Hier houden wij ons natuurlijk aan bij het drukken van uw tekst, naam, afbeelding of logo op een verkeerregelaarsjas of veiligheidsvest voor verkeersregelaars! Let op! Bij verkeersregelaarskleding mag alleen op de voorkant bedrukt worden met het maximale bedrukte oppervlakte van 121 cm² ofwel 11 bij 11 cm. De rug mag niet bedrukt worden.

Wij bedrukken en borduren onze kleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en accessoires in eigen beheer. Dit betekent dat wij snel, flexibel en op de juiste manier aan uw wensen en eisen voor een unieke, duurzame opdruk kunnen voldoen.

Waarom bedrukken?

Verkeersregelaarsvesten en verkeersregelaarshesjes die bedrukt zijn ogen professioneler, zien er meer uniform uit en zorgen voor de beste herkenbaarheid. U kunt uw medewerkers verkeersregelaarskleding geven met uw bedrijfsnaam of logo erop. Ook kunnen scholen die met groepen leerlingen lopen ervoor zorgen dat hun leerlingen makkelijk herkenbaar zijn en goed opvallen voor de beste veiligheid.

 

Hoe bedrukking bestellen?

Het bestellen van bedrukking voor uw verkeersregelaar kleding gaat als volgt:

Alleen tekst in zwart of wit

Gekleurde tekst of een afbeelding (logo)

Wilt u gekleurde tekst, afbeelding of bedrijfslogo op uw verkeersregelaarskleding laten drukken, neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct:

 

Kijk ook eens bij de andere veiligheidshesjes voor specifieke werkzaamheden in de brede collectie van veiligheidshesjes.net

 

Verkeersregelaar Kleding Kopen

U koopt uw verkeersregelaarshesjeverkeersregelaarsjasverkeersregelaarsbroekverkeersregelaarsvestverkeersregelaarsparka of verkeersregelaarspet snel en eenvoudig bij veiligheidshesjes.net, bedrukt of onbedrukt. Heeft u vragen of wilt u hulp bij het bestellen van verkeersregelaarskleding? Neem contact met ons op via het webformulier of bel ons op 0223 - 661 300 (ma t/m vr, 07.30 - 17.00 uur)

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

 • Persoonlijke- en snelle service
 • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
 • Mogelijkheid achteraf betalen
 • Uitgebreid assortiment
 • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

408 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden