(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren

Huidige filters

 • Maat 10-14 Jaar
Selectie verfijnen
Maat

Veiligheidsvesten & -hesjes

Veiligheidshesjes & Veiligheidsvesten kopen? Met een veiligheidsvest bent u ervan verzekerd dat u goed zichtbaar bent voor uw omgeving! Onze veiligheidsvesten/hesjes zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, hebben hoog draagcomfort en voldoen aan alle Europese eisen en normeringen. Ons ruime assortiment veiligheidsvesten/hesjes is leverbaar in veel verschillende kleuren en maten. Natuurlijk zijn onze veiligheidsvesten/hesjes ook uitermate geschikt voor een opdruk met uw eigen (bedrijfs)logo en/of tekst.

Waarom uw veiligheidshesjes bestellen bij Veiligheidshesjes.net?

 • Groot assortiment
 • Veel mogelijkheden tot bedrukken
 • Snelle levering
 • Specialist in werkkleding sinds 1985

 

Lees verder Lees minder

1 product

Toon per pagina
Kinder veiligheidsvest
€ 2,32 € 2,81

Betaalbare veiligheidsvesten en veiligheidshesjes van de hoogste kwaliteit

Bij ons vindt u een uitgebreide collectie veiligheidsvesten en veiligheidshesjes van een basismodel tot revolutionaire 'executive' modellen. Wij leveren veiligheidsvesten/hesjes voor meerdere doeleinden:

Ons ruime assortiment veiligheidsvesten/hesjes is leverbaar in veel verschillende kleuren en maten. Natuurlijk zijn onze veiligheidsvesten/hesjes ook uitermate geschikt voor een opdruk met uw eigen (bedrijfs)logo en/of tekst.

Wilt u een duurzame opdruk op uw veiligheidshesje? Laat het bedrukken!

Al jaren verzorgen wij professionele, duurzame personalisering van uw werkkleding en veiligheidsvesten door middel van een opdruk. Wij gebruiken plotbedrukking voor uw veiligheidsvest of veiligheidshesje. Uw eigen veiligheidsvest of -hesje met opdruk is al mogelijk vanaf 1 stuk in 1 kleur! Maak gebruik van onze kennis en ervaring en laat uw hesjes bedrukken bij Unishore Bedrijfskleding. Wilt u een veiligheidsvest met een opdruk van een logo en/of tekst, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via e-mail of bel naar 0223-661300 (op werkdagen tussen 07.30 uur en 17.00 uur). Meer informatie over bedrukken van werkkleding

Er zijn meerdere redenen om uw veiligheidsvest of -hes te voorzien van een logo en/of unieke tekst:

 • U wilt professionaliteit uitstralen
 • U wilt uniformiteit creëren
 • U wilt herkenbaar zijn

Voordelen van een veiligheidshesje met opdruk bij Unishore Bedrijfskleding:

 • Direct contact met degene die de opdruk verzorgt
 • Gemakkelijk aangeven bij bestelling, per e-mail of telefoon 0223-661300
 • Snel al uw wensen realiseren door bedrukken in eigen beheer
 • Goedkoop door het zelf uitvoeren van het drukproces
 • Professioneel advies op maat door deskundigheid op gebied van bedrijfskleding en bedrukken van deze kleding

Optimale zichtbaarheid voor de laagste prijs: kies voor budget hesjes

De budgethesjes en veiligheidsvesten in deze categorie bieden u veiligheid en zichtbaarheid voor de scherpste prijzen. De budget vesten zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten en lenen zich uitstekend voor uw eigen logo, afbeelding en/of tekst.

Uitgebreide collectie veiligheidshesjes voor kinderen

Naast veiligheidsvesten voor volwassenen heeft Unishore Bedrijfskleding ook een groot aanbod veiligheidshesjes voor kinderen. De speciale kinderhesjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en kleuren. Veiligheidsvesten voor kinderen zijnzeer geschikt voor gebruik op school, bij uitstapjes van kinderopvang locaties of tijdens speciale evenementen zoals de avondvierdaagse.

RWS veiligheidsvesten

Rijkswaterstaat (RWS) hanteert de Europese norm EN-471 en is gericht op hoge zichtbaarheidskleding (ook wel signaalkleding en veiligheidskleding genoemd). Alle artikelen in de categorie RWS veiligheidsvesten voldoen volledig aan bovenstaande richtlijnen en specificaties.

Executive veiligheidshesjes

In deze categorie veiligheidshesjes vindt u vesten en hesjes die u kunt dragen bij diverse sectoren. Denkt u hierbij aan bedrijventerreinen of op evenementen. De executive hesjes hebben een revolutionair ontwerp en praktische zakken. Ideaal voor wanneer een jas te warm is. De hesjes hebben een duidelijke ID-houder voor veiligheidspassen en kaartjes.

Verkeersregelaarsvesten

Verkeersregelaars dragen tijdens hun werk speciale veiligheidskleding en -vesten. De speciale veiligheidshesjes en – kleding moeten voldoen aan regels zoals beschreven in de 'regeling verkeersregelaar'. Bekijk hier veiligheidsvesten voor verkeersregelaars

Vlamvertragende veiligheidsvesten

Werkt u veel in de buurt van brandbare stoffen? Een vlamvertragende veiligheidshes kan de risico's bij mogelijke ongevallen zo veel mogelijk beperken. De veiligheidshessen met vlamvertragende eigenschappen die u via Unishore Bedrijfskleding kunt aanschaffen voldoen aan de EN14116 norm voor veiligheidskleding.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.