Kinderhesjes

Kinder Veiligheidshesjes

Goedkope kinderhesjes kopen?

Goedkope kinderhesjes kopen bij veiligheidshesjes.net. Naast veiligheidsvesten voor volwassenen heeft veiligheidshesjes.net ook een ruime keuze reflecterende veiligheidshesjesvoor kinderen. De speciale kinderhesjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten. Veiligheidsvesten voor kinderen kunt u uitstekend gebruiken op school, tijdens uitstapjes van kinderopvanglocaties en/of tijdens speciale evenementen zoals de avondvierdaagse. Natuurlijk zijn de reflecterende kinderhesjes ook zeer geschikt voor bedrukken met uw logo, tekst en/of afbeelding!

Neem gerust contact met ons op via webwinkel@unishorebedrijfskleding.nl of 0223-661300 voor meer informatie, of vraag direct uw offerte aan!

Meer informatie over goedkope kinderhesjes kopen

Filter  
Werkkleding  
Kleur  
Maat  
Merk  
Eigenschappen  
Prijs  
Sluiting  
Geslacht  
Materiaal  

11 producten

Naam bedrukken 1 kleur
€ 7,00 € 8,47
453010 Kinder Veiligheidsvestje RWS
€ 5,40 € 6,53
Kids Safety Jacket 4725
€ 2,48 € 3,00
Kinder veiligheidsvest
€ 2,70 € 3,27
Peuter Veiligheidsvest 3-6 jaar
€ 2,16 € 2,61
Portwest Hi-Vis Junior Vest
€ 3,40 € 4,11
Portwest Junior Vest
€ 2,72 € 3,29
Tricorp Veiligheidsvest EN1150 Kids 453020
€ 5,40 € 6,53
50 Kids Safety Jacket incl. opdruk 1 kleur
€ 182,86 € 221,26
100 Kids Safety Jacket incl. opdruk 1 kleur
€ 324,17 € 392,25
250 Kids Safety Jacket incl. opdruk 1 kleur
€ 570,71 € 690,56

Veiligheidshes van kinderen met herkenbare opdruk? Veiligheidshesjes.net bedrukt het voor u!

Wat is er leuker dan duidelijk herkenbaar zijn met een unieke veiligheidshes voor uw kind(eren)? Wilt u zeker weten dat iedereen u en uw kind(eren) ziet en ook nog herkent, dan kunt u kiezen voor een opdruk van uw eigen tekst, afbeelding of logo op uw kinderhes. Uw unieke veiligheidshesje voor kinderen met opdruk kunt u al bestellen vanaf 1 hesje in 1 kleur. Veiligheidshesje.net heeft veel ervaring met bedrukken en borduren van veiligheidskleding, veiligheidsvesten en-hesjes, accessoires en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Om u een voorbeeld te geven: wat dacht u van de naam van uw kind(eren) aangevuld met logo of naam van het team, de school of opvanglocatie.

Wij bedrukken en borduren onze kleding, veiligheidsvestjes, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en accessoires in eigen beheer. Op die manier kunnen wij vlot en passend aan uw verwachtingen voldoen. Ons team helpt u graag! Bel naar 0223-661300 (op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur), vul het contactformulier in, stuur een e-mail of vraag uw offerte online aan.

Voordelen van het bedrukken van uw reflecterende kinderhesjes via veiligheidshesjes.net:

  • Eén contactpersoon die u rechtstreeks kunt bereiken
  • Eenvoudig uw wensen aangeven bij uw bestelling, per e-mail of telefoon 0223-661300
  • Een opdruk met de hoogste kwaliteit en duurzaamheid
  • Korte levertijden
  • Scherpe prijzen en staffelkortingen
  • Professioneel advies van ons vakkundige, vriendelijke team

Wilt u een veiligheidsvestje voor kinderen met een opdruk van uw eigen afbeelding, logo en/of tekst? Wij bieden u een duurzame opdruk, lage prijzen, snelle levering en onze ruime ervaring op gebied van veiligheidskleding en het bedrukken of borduren van deze kleding, veiligheidshesje, persoonlijke beveiligingsmiddelen (PBM’s) en accessoires.

Kies voor hoge zichtbaarheid in omstandigheden die daar om vragen en bestel uw veiligheidshesje met opdruk eenvoudig, vlot en voordelig via veiligheidshesjes.net!

Hoe bedrukking bestellen?

Het bestellen van bedrukking voor uw kleding gaat als volgt:

Alleen tekst in zwart of wit

Gekleurde tekst of een afbeelding (logo)

Wilt u gekleurde tekst, afbeelding of bedrijfslogo laten drukken, neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct:

Wij maken gebruik van plotbedrukkingtransferbedrukking en zeefdruk. Elke drukvorm heeft haar eigen voordelen en eigenschappen. Lees hier meer informatie over de tarieven en eigenschappen van de verschillende drukvormen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.