Filteren
Categorie
 • Veiligheidshesjes bedrukken
 • Verkeersregelaars
 • RWS (Rijkswaterstaat)
 • Bedrukte hesjes
 • Goedkope hesjes
 • Speciale hesjes
 • Kinderhesjes
 • Overgooiers
 • Vlamvertragend / Antistatisch
Prijs
Merk
 1. Tricorp
 2. Bedrukking (Overig)
 3. M-Wear
Maat
Kleur
Sluiting
 1. Klittenband
Geslacht
 1. Heren
 2. Dames
 3. Unisex
Materiaal
 1. Polyester
Eigenschappen
 1. High Visibility (EN 20471)

Verkeersregelaars

Voor verkeersregelaarskleding zijn specifieke eisen. Op 1 mei 2000 is wettelijk vastgesteld dat elke deelnemer aan het verkeer verplicht is om aanwijzingen op te volgen van een verkeersregelaars. In 2009 is wettelijk bepaald hoe deze kleding eruit moet komen te zien. Oude kleding mocht nog gebruikt worden tot 1 maart 2014.

De nieuwe normen voor verkeersregelaarsvesten, kleding en hesjes houden in dat de kleding tweekleurg moet zijn. Fluorescerende geel aan de bovenkant en fluorescerend oranje aan de onkderkant. De scheiding tussen deze twee kleuren ligt onder de armgaten. Ook moeten ze verschillende reflecterende banden hebben die doorlopend zijn (ook over de mouwen), er mag wel een rits of drukknopen in het kledingstuk zitten maar die moeten verdekt zijn achter het reflecterende oppervlakte. Aan de voor- en achterkant zitten reflectiestrepen in de vorm van een driehoek.

Wilt u een bedrukking op uw verkeersregelaarsvest? Dat kan! Kijk hier voor meer informatie.

4 producten

Toon
Naam bedrukken 1 kleur
€ 7,00 € 8,47
Korting 20%
Best verkocht
M-Wear 0125 Verkeersregelaarsvest POLLUX
€ 6,99 € 8,46
Tricorp Verkeersregelaarsvest 453001 CASTOR
€ 5,74 € 6,95
Best verkocht
Tricorp Verkeersregelaarsvest 453011 CASTOR
€ 9,95 € 12,04

Bedrukken van verkeersregelaarshesjes

Bij veiligheidshesjes.net kunt u snel en makkelijk uw kleding laten bedrukken. Wilt u uw verkeersregelaarskleding personaliseren zodat uw kleding profesioneler ogen en een unieke en uniforme uitstraling hebben? Dat kan! Uw selecteert de kleding die u wilt en plaatst ze in de winkelwagen. Daarna selecteert u wat voor bedrukking u wilt op de bedrukkingen pagina, indien u tekst toevoegt schrijft u bij de opmerkingen welke tekst het wordt.

Let op! Bij verkeersregelaarskleding mag alleen op de voorkant bedrukt worden met het maximale bedrukte oppervlakte van 121 cm² ofwel 11 bij 11 cm. Op de rug mag geen bedrukking

Logo bedrukken?

Dat kan! Bij veiligheidshesjes.net kunt u een logo laten bedrukken op uw t-shirts, vesten en hesjes. Neem daarvoor contact met ons op via de contact-paginae-mail of telefonisch via 0223 - 66 13 00 en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom bedrukken?

Verkeersregelaarsvesten en verkeersregelaarshesjes die bedrukt zijn ogen profesioneler, zien er meer uniform uit en zorgen voor de beste herkenbaarheid. U kunt uw medewerkers kleding geven met uw bedrijfsnaam of logo erop. Ook kunnen scholen die met groepen leerlingen lopen ervoor zorgen dat hun leerlingen makkelijk herkenbaar zijn en goed opvallen voor de beste veiligheid.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.