Vlamvertragend / Antistatisch

Vlamvertragende veiligheidsvesten voldoen aan EN14116 veiligheidsnorm

Werkt u veel met of in de buurt van brandbare stoffen? Dan kunt u door het dragen van een vlamvertragend veiligheidshesje de risico’s bij mogelijke ongevallen zo veel mogelijk beperken. Werkkleding met vlamvertragende eigenschappen geeft u namelijk de gelegenheid om uzelf in veiligheid te brengen wanneer dit echt nodig is. De veiligheidsvesten met vlamvertragende eigenschappen die u via veiligheidshesjes.net kunt bestellen voldoen allemaal aan de EN ISO 14116 norm: Kleding met beperkte vlamverspreiding. Dit betekent dat deze beschermende (werk)kleding is gemaakt van vlamvertragende materialen die (als ze in contact komt met vlammen) maar in beperkte mate verder zullen branden. Bij verwijdering van de vlam zal het materiaal doven.

Filter  
Werkkleding  
Kleur  
Maat  
Merk  
Eigenschappen  
Prijs  
Sluiting  
Geslacht  
Materiaal  

6 producten

Toon
Naam bedrukken 1 kleur
€ 7,00 € 8,47
Korting 15%
Tricorp Veiligheidsvest RWS 453008 FR/AS
€ 20,52 € 24,83
Korting 15%
453007 Veiligheidsvest RWS Vlamvertragend
€ 14,29 € 17,29
Korting 15%
Tricorp Veiligheidsvest RWS Vlamvertragend 453017
€ 14,29 € 17,29
Portwest Hi-Vis Vest Vlamvertragend
€ 9,01 € 10,90
Portwest Hi-Vis FR/AS Veiligheidsvest
€ 17,51 € 21,19

Optimale bescherming met vlamvertragende kleding die voldoet aan de EN-normen voor veiligheidskleding

Er zijn twee normen op het gebied van vlamwerende veiligheidskleding. De veiligheidshessen met vlamvertragende eigenschappen die u via veiligheidshesjes.net kunt aanschaffen voldoen aan de EN 14116 norm voor veiligheidskleding:

EN ISO 11612 - Bescherming tegen hitte en vlammen
Beschermende (werk)kleding biedt bescherming tegen vlamcontact, convectie warmte (geleiding), stralingshitte, gesmolten metaalspatten, contacthitte en heet water.

EN ISO 14116 - Kleding met beperkte vlamverspreiding
Beschermende (werk)kleding gemaakt van vlamvertragende materialen die (als het in contact komt met vlammen) maar in beperkte mate verder zal branden. Bij verwijdering van de vlam zal het materiaal doven.

Wilt u meer weten over vlamvertraging en anti statische eigenschappen kijk dan bij informatie over vlamvertragende /antistatische werkkleding

Een vlamvertragend veiligheidsvest met opdruk voor een herkenbaarheid en professionele uitstraling? Het team van veiligheidshesjes.net regelt het vlot en goedkoop voor u!

Wilt u dat uw collega's of personeel samenhang en vakkundigheid uitstralen en duidelijk herkenbaar zijn? Dan kunt u kiezen voor een opdruk van uw eigen tekst of logo op uw veiligheidsvesten. Het team van veiligheidshesjes.net heeft veel kennis en ervarenheid op het gebied van het bedrukken van veiligheidskleding en logoadvies op maat.

Wij bedrukken en borduren onze kleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en accessoires snel en betaalbaar. Dit betekent dat wij flexibel en op de juiste manier aan de eisen voor een duurzame opdruk die aan al uw wensen voldoet kunnen tegemoetkomen. Ons team helpt u graag! Neem direct contact met ons van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur via 0223-661300, stuur ons een mailtje via webwinkel@unishorebedrijfskleding.nl, vul het contactformulier in of vraag direct uw offerte aan.

Welke zekerheden bieden wij als u een veiligheidshesje met opdruk bestelt via veiligheidshesjes.net:

 • Eenvoudig uw tekst, logo meesturen bij uw bestelling, per e-mail of telefoon 0223-661300
 • Snelle levering
 • Zeer scherpe prijzen en korting bij grotere aantallen
 • Persoonlijk advies op maat: wij kunnen u voorzien van het veiligheidsvest met opdruk van uw keuze door de inzet van onze uitgebreide expertise op gebied van bedrijfskleding, veiligheidshesjes en accessoires en het bedrukken of borduren hiervan.

Hoe bedrukking bestellen?

Het bestellen van bedrukking voor uw kleding gaat als volgt:

Alleen tekst in zwart of wit

Gekleurde tekst of een afbeelding (logo)

Wilt u gekleurde tekst, afbeelding of bedrijfslogo laten drukken, neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct:

Wij maken gebruik van plotbedrukkingtransferbedrukking en zeefdruk. Elke drukvorm heeft haar eigen voordelen en eigenschappen. Lees hier meer informatie over de tarieven en eigenschappen van de verschillende drukvormen.

Naast vlamvertragende veiligheidshesjes hebben wij nog vele soorten veiligheidshesjes voor allerlei (werk)situaties

 • Zoekt u gekleurde veiligheidshesjes met hoge kwaliteit en een lage prijs?Kies dan uit onze collectie goedkope hesjes
 • Duidelijk herkenbaar en beschermd op stap met de kinderen: Bestel onze reflecterende kinderhesjes
 • RWS veiligheidsvesten die voldoen aan de RWS richtlijnen en EN471 norm
 • Veilig uw werkzaamheden als verkeersregelaar uitvoeren met verkeersregelaarsjassen en veiligheidsvesten van veiligheidshesjes.net
 • Wilt u goed zichtbaar zijn tijdens het uitlaten van uw hond, motorrijden en buitenactiviteiten: kijk bij onze speciale veiligheidshesjes
 • Veilig trainen met trainingshesje of veiligheidsvest voor sport activiteiten
 • Een geklede uitstraling en hoge zichtbaarheid met een executive hesje met ID-kaart houder en zakken

Kies voor hoge zichtbaarheid in omstandigheden die daar om vragen en bestel uw veiligheidshesje met opdruk eenvoudig, vlot en voordelig via veiligheidshesjes.net

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.